Wij kunnen alles maken, maakt u het verschil?

Met net DAT stukje maatwerk kunnen alle projecten hun unieke uitstraling krijgen. Velen gingen u al voor, door heel Europa. Wij stemmen het maatwerk van onze verlichting uitsrst nauwkeurig met u af. Verlichting is niet meer weg te denken bij het creeren van sfeer en beleving in de horeca en het bedrijfsleven. Ook voor hotels en recreatieparken halen wij de natuur beleving in huis. Maakt u het verschil?

CE Keuring en LED lampen

Wij denken heel graag met u mee om uw unieke verlichting te ontwikkelen. Wij werken met LED verlichting en de hoogste afwerkings niveau’s. Uiteraard zijn alle verlichtings armaturen voorzien van een CE keuring.

Vakantiewoningen en Chalet’s

Wij leveren natuurlijk in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Frankrijk, Belgie en Zwitserland, Noorwegen en Zweden. Enfin, wij voorzien heel Europa van projectverlichting van natuurlijke materialen. Elke Chalet voorzien van een mooie lamp van Lutcia Marechal Lighting, is een sfeervolle beleving. Denk aan verlichting boven de tafel, in de slaapkamer, wand en staande lampen etc.

Bedrijfsverlichting

In een boardroom, waar belangrijke gesprekken gevoerd worden. Of in een entree waar je meteen je visitekaartje laat zien aan klanten. Vergaderruimtes die inspirerend moeten zijn. Dat zijn zo al 3 voorbeelden van ruimtes waar onze Lutcia Marechal Lighting verlichting goed toegepast, HET verschil maakt!
Hedendaags, stijlvol, klassiek of hypermodern. Lutcia Marechal Lighting realiseert het voor u, met u!
Wij zijn DE partner voor bedrijfsverlichting

 


Neem gerust eens een kijkje op onze

Producten Pagina

U vraagt, wij maken!

Samen sparren over op maat verlichting bij u thuis of op de zaak?
Neemt u gerust contact met ons op.

Afspraak maken