Lutcia Marechal Lighting

LUTCIA MARECHAL LIGHTING

Be good to nature and nature will be good to you
 

Exclusieve Verlichting

 • Hanglamp Dutchess White

  Exclusieve hanglamp gemaakt van echte Swarovski steentjes, deze lamp heeft standaard een doorsnede van 45cm en is in twee kleuren leverbaar.

  Levertijd 4-6 werkweken

  € 995,00
 • Exclusieve Staande Lamp de Bruid

  Staande Lampen gemaakt met liefde en gevoel voor kunst, ze geven een prachtige sfeervolle verlichting en zijn een ware aanwinst in uw interieur.

  Wordt geleverd met strake 3 poot , de doorsnede van de kap is 60cm, eventueel is hij ook een maatje groter verkrijgbaar met een doorsnede van 80cm

  Levertijd 4-6 weken

  € 799,00
 • Hanglamp The Bride

  The bride design hanglamp van papieren haarvlecht. Het traditionele lamp materiaal papier op een ongebruikelijke manier verwerkt. Het licht schijnt door het papier waardoor de lamp een onwaarschijnlijke sprookjesachtige uitstraling krijgt.Geheel met de hand gemaakt is iedere Bride uniek. Geen twee Brides op de wereld zijn gelijk

  Wordt geleverd met pendel, de doorsnede van de kap is 60cm, eventueel is hij ook een maatje groter verkrijgbaar met een doorsnede van 80cm en is de prijs 799 euro.

  Levertijd 4-6 weken

  € 599,00
 

MAMMALAMPA

Massaproductie regeert.

Technologie is koning.

De producten om ons heen zijn net zo onpersoonlijk als perfect. verveeld door de doorsnee verlangen we naar levende schoonheid.

Mammalampa verklaart de zachtaardige oorlog. Door lampen te maken met respect voor de oorspronkelijke materialen. Zonder de materialen aan te passen, te vermoorden of geweld aan te doen. Mammalampa creeert haar eigen onderscheidende handdruk door te werken met ruwe natuurlijke materialen, zonder cliches te gebruiken. Laten we op zoek gaan naar een nieuwe waardering van schoonheid!

The Wise One is geheel handgemaakt. Elke boomstam waarvan het fineer is gebruikt is geselecteerd vanwege haar individuele karakter. Geen twee Wise Ones op aarde zijn hetzelfde! De natuurlijke kracht van de boom contrasteren met de verfijning van het fineer en benadrukken het vakmanschap. The Wise One breekt met de klassieke opvatting over het gebruik van hout. Licht dat door de dunne fineerlaag schijnt creeert een gamma aan kleuren. Deze lamp past zowel in een landelijk als urban/industrieel stadse woning.

Vertaal deze website